Izvor: Blic, 17.Jan.2020, 01:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIČA O VOMBATIMA Kako su četvoronožni torbari postali HEROJI AUSTRALIJE

Tokom katastrofalnih požara u Australiji jedna od lepših priča bila je o vombatima, četvoronožnim torbarima koji spasavaju druge životinje od vatre tako što ih skrivaju u svojim jazbinama, preneo je RTS. Podzemne jazbine vombata služe, naime, drugim životinjama da se ponekada sakriju od pretnji koje vrebaju na površini.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vombati - australijski slučajni heroji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2020

Tokom katastrofalnih požara u Australiji jedna od lepših priča bila je o vombatima, četvoronožnim torbarima koji spasavaju druge životinje od vatre tako što ih skrivaju u svojim jazbinama, preneo je RTS...Podzemne jazbine vombata služe, naime, drugim životinjama da se ponekada sakriju od pretnji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.