Izvor: Blic, 22.Jan.2021, 12:44

POSLE 30 GODINA Svinjsko meso iz Srbije na tržištu EU

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović kaže da se tokom ove godine očekuje početak plasmana svinjskog mesa iz Srbije i na tržiste EU, prvi put posle 30 godina. On je na TV Prva rekao da je Srbija uspešno zaustavila sirenje afričke kuge svinja koja je identifikovana kod domaćih i divljih svinja na području Pirotskog i Borskog okruga.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Bor

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Posle 30 godina, svinjsko meso iz Srbije na tržištu Evropske unije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2021

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović kaže da se tokom ove godine očekuje početak plasmana svinjskog mesa iz Srbije i na tržiste Evropske unije, prvi put posle 30 godina...On je na TV Prva rekao da je Srbija uspešno zaustavila sirenje afričke kuge svinja koja je idetifikovana kod domaćih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.