Izvor: Blic, 08.Jun.2019, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POČELA BORBA PROTIV "ILEGALACA" Zabranjen rad 14 stranih kladionica

Ministarstvo finansija Hrvatske zabranilo je rad 14 stranih firmi za igre na sreću, od kojih su većina internet kladionice koje su radile na crno. Nakon što je početkom godine u Opšti poreski zakon ugrađena mogućnost zabrane obavljanja pojedinih delatnosti preko interneta, Poreska uprava krenula je sa gašenjem "ilegalaca" koji deluju na hrvatskom tržištu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U Hrvatskoj zabranjen rad 14 stranih internet kladionica

Izvor: Radio 021, 08.Jun.2019

Ministarstvo finansija Hrvatske zabranilo je rad 14 stranih firmi za igre na sreću, od kojih su većina internet kladionice, koje su radile na crno...Nakon što je početkom godine u Opši poreski zakon ugrađena mogućnost zabrane obavljanja pojedinih delatnosti preko interneta, Poresna uprava krenula...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.