Izvor: Blic, 30.Mar.2020, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PASIVNI OFSAJD Gorčin Stojanović: Subjektina povest fudbala

...Poštovani redovni čitaoče ove kolumne – ako postojiš (a već se izmotavam, lično poznajem bar četvoricu, a možda i celih petoro, jer tu je i jedna dama, ne računajući one koji mi preko ulice psuju grobarsku familiju ili već na neki drugi način izražavaju negodovanje), onda znaš kako stoje stvari: fudbala nema i neće ga biti izvesno vreme, kao što smo u ovoj meani i predvideli. (Da biste nastavili sa čitanjem ovog teksta, potrebno je da se pretplatite na neki od "Blic premium" paketa)

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PREDLOG ZA PONETI Miloš Čolić: Grupni portret bez maske

Izvor: Blic, 31.Mar.2020, 19:34

U delu Maksima Gorkog, od Cerske do Ulice cara Nikolaja, u Beogradu nalaze se 23 radnje. Radi samo menjačnica, prodavnica dugmadi, auto-delova, Shop&Go i voskar koji tu i tamo prodaje sveće.. (Da biste nastavili sa čitanjem ovog teksta, potrebno je da se pretplatite na neki od "Blic premium" paketa)

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.