Ovo su najstresniji gradovi za život

Izvor: Vesti-online.com, 20.Sep.2017, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su najstresniji gradovi za život

Teško je pronaći idealnu ravnotežu između stresnog života i uživanja u velikim gradovima, ali u nekim delovima sveta to može da bude teže/lakše nego u drugim.

Prateći niz faktora o tome šta izaziva stres i negativno utiče na mentalno zdravlje ljudi (nezaposlenost, javni dug, gužve u saobraćaju, kvalitet javnog prevoza, bezbednost, zagađenost, broj sunčanih dana…) sajt Zipjet sastavio je listu najstresnijih i najopuštenijih gradova na svetu.

Ne iznenađuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << činjenica da je Bagdad u Iraku najstresniji grad za život na celom svetu, a u stopu ga prati Kabul u Avganistanu.

Predstavljamo vam listu deset najstresnijih gradova sveta:

1. Bagdad, Irak

2. Kabul, Avganistan

3. Lagos, Nigerija

4. Dakar, Senegal

5. Kairo, Egipat

6. Teheran, Iran

7. Daka, Bangladeš

8. Karači, Pakistan

9. Nju Delhi, Indija

10. Manila, Filipini

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.