Izvor: Mondo, 11.Feb.2018, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oprez zbog mokrih kolovoza i magle

Zimska oprema je obavezna na svim planinskim putevima

Vozače u Srbiji danas očekuju mokri kolovozi, a na pojedinim deonicama biće i snega, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Vozačima se preporučuje da koriste zimsku opremu, jer su zbog zimskih uslova vožnje moguća proklizavanja, posebno na usponima i prevojima.

Magla i sumaglica i dalje utiču na vidljivost, a problem na putu stvaraju i odroni, kojih najviše ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na putevima kroz stenske useke i klisure, u planinskim predelima, kao i na ulazu i izlazu iz tunela.

Saobraćaj je slabijeg intenziteta, dok se u popodnevnim satima, shodno kraju vikenda očekuje veći broj vozila.

Na graničnim prelazima i naplatnim stanicama nema dužih zadržavanja.

Radovi na putevima

Radi na auto-putu kroz Beograd, od skretanja za Novi Sad do mosta Gazela, kao i na deonici Tošin Bunar – petlja Beograd.

Na kružnom toku u Molu, vozače očekuje naizmenično propuštanje. A ista je situacija i na obilaznici oko Mladenovca.



Izvor: YouTube/Auto-moto savez Srbije AMSS

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.