Izvor: Blic, 01.Apr.2020, 06:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opremite kuću na fenomenalnim popustima!

Zbog uvođenja vanrednog stanja neophodno je da vreme provodimo kod kuće kako bismo sprečili širenje virusa. Sigurno vam nedostaju mnoge stvari koje ste do sada radili napolju, ali postoji dobar način da slobodno vreme u kući učinite zanimljivim. Zašto ne biste obavili kupovinu preko interneta i opremili kuću praktičnim stvarima koje ćete dobiti ispred vrata? Osim što je bezbedna, internet kupovina vam ujedno nudi i neverovatne popuste, zato unesite novine u vašu kuhinju već danas bez potrebe za izlaženjem iz kuće!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Super popusti! WOK tiganj za samo 999 dinara!

Izvor: Blic, 02.Apr.2020, 06:48

Kako sada imamo više slobodnog vremena, napokon možemo da obavljamo stvari kojima do sada nismo mogli u potpunosti da se posvetimo. Kuvanje je jedan od najkorisnijih hobija koji možete da usavršite, a osim što ćete spremati zdravu hranu, ujedno ćete i ojačati imunitet. Zato ne propustite priliku...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.