Izvor: Blic, 26.Dec.2018, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPTUŽNI PREDLOG PROTIV "BIKINI SUDIJE" Pokušala da prevari advokata za POLA MILIONA DINARA

Protiv Marije Janićijević, sudije Osnovnog suda u Vranju koja se ove godine našla u centru skandala kada su na društvenim mrežama objavljene njene golišave fotografije, podignut je optužni predlog "zbog postojanja sumnje da je učinila krivično delo kršenje zakona od strane sudije, javnog tužioca i njegovog zamenika, u pokušaju".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sudija iz Vranja pokušala da prevari advokata za pola miliona dinara

Izvor: JužneVesti.com, 27.Dec.2018, 17:02

Više tužilaštvo u Vranju podiglo je optužni predlog protiv sudije Osnovnog suda Marije Janićijević nakon što je, zbog nedolaska na glavni pretres, kaznila advokata sa 500.000 dinara, iako je za to predviđena kazna 150.000. Njenu odluku poništilo je Veće Osnovnog suda, ali je ona ponovo donela...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.