Izvor: Blic, 17.Jan.2022, 00:42

OGLASILO SE DRUŠTVO SUDIJA SRBIJE: Pozdravljamo promene Ustava

Građani Srbije su se danas na referendumu o ustavnim promenama izjašnjavali sa “da” ili “ne” na pitanje: "Da li ste za potvrđivanje akta o promeni Ustava Republike Srbije?" Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, naveo je da preliminarne rezultate prema kojima je 60,48 odsto birača glasalo je za promenu Ustava. Povodom toga, oglasilo se i društvo sudija Srbije koje je u saoštenju navelo da pozdravljajuu promene Ustava koje su građani potvrdili.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Društvo sudija pozdravlja potvrđene izmene Ustava

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2022

Društvo sudija Srbije pozdravilo je danas promene Ustava u oblasti pravosuđa koje su građani potvrdili na referendumu...U saopštenju tog strukovnog udruženja ocenjeno je da je referendumska kampanja prvi put pokrenula u društvu svestranu debatu o pravosuđu, pokazala svu složenost i delikatnost...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.