Naš ski-pas važi i u Crnoj Gori

Izvor: Vesti-online.com, 22.Feb.2019, 05:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Naš" ski-pas važi i u Crnoj Gori

Isto važi za one koji ski-pas kupe u Crnoj Gori - imaće mogućnost da tri dana uzastopno skijaju u ski-centrima u Srbiji.

To je predviđeno Ugovorom o poslovnoj saradnji koji su na Međurnarodnom sajmu turizma u Beogradu potpisali Javno preduzeće Skijališta Srbije i Skijališta Crne Gore.

Direktor Skijališta Srbije Dejan Ćika rekao je novinarima nakon potpisivanja ugovora na štandu Skijališta Crne Gore da su Skijališta Srbije već imala potpis ugovor sa Skijalištima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Crne Gore, te da današnjim potpisivanjem ugovora nastavljaju dosadašnju uspešnu saradnju.

- Za nas je regionalna saradnja veoma važna i smatramo da ona doprinosi kako većem zadovoljstvu korisnika naših usluga, tako i omogućava povratnu informaciju o tome kako unaprediti naše poslovanje - rekao je Ćika.

Izvršni direktor Skijališta Crne Gore Miloš Popović izrazio je zadovljstvo zbog potpisivanja ugovora o zajedničkom ski-pasu, te naveo da je u Crnoj Gori aktivno šest skijališta, a da se grade ski-centri.

- Tendencija je da budemo jedni od najkonkurentnijih, kako u regionu tako i šire. U naredne četiri godine biće uloženo u infrastrukturu skijališta u Crnoj Gori više od 140 miliona evra - rekao je Popović.

Kaže i da je "Kolašin 1600" novi ski-centar koji je otvoren ove sezone i da je to počcetak jednog velikog projekta za koji kaže da će biti novi biser crnogorskog turizma.

Popović je isti ugovor potpisao i sa direktorom Olimpijskog centra Jahorina Dejanom Ljevnaićem.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Srpski ski-pas će važiti u Crnoj Gori i obrnuto

Izvor: B92, 22.Feb.2019

Isto važi za one koji ski-pas kupe u Crnoj Gori - imaće mogućnost da tri dana uzastopno skijaju u ski-centrima u Srbiji.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.