Izvor: Blic, 17.Okt.2023, 12:12

Na ovom mestu u Beogradu NA SVET JE DOŠLO VIŠE OD MILION BEOGRAĐANA!

Klinika za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra Srbije već sto godina brine o reproduktivnom zdravlju žena, zbrinjava najteže bolesti u ginekologiji, ali i pomaže da na svet dođu bebe - i prirodnim putem i vantelesnom oplodnjom. A za vek postojanja, rođeno je milion i sedamdeset hiljada beba, ističe direktor Klinike u Višegradskoj. Posebno ukazuje, da Višegradska od osnivanja nikada nije zatvarala svoja vrata, možda samo, kako navodi u vreme Drugog svetskog rata.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Više od milion beba rođeno za vek postojanja porodilišta u Višegradskoj

Izvor: Danas, 17.Okt.2023

Klinika za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra Srbije već sto godina brine o reproduktivnom zdravlju žena, zbrinjava najteže bolesti u ginekologiji, ali i pomaže da na svet dođu bebe - i prirodnim putem i vantelesnom oplodnjom. A za vek postojanja, rođeno je milion i sedamdeset...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.