Na granicama bez zadržavanja, osim na Batrovcima

Izvor: Mondo, 02.Jan.2016, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na granicama bez zadržavanja, osim na Batrovcima

Na graničnim prelazima u Srbiji nema dužih zadržavanja putničkih vozila, osim na Batrovcima gde se čeka oko sat vremena na izlasku iz zemlje, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Foto: ScreenShot/YouTube

  Saobraćaj je pojačan i na izlazu iz Srbije ka Mađarskoj, gde se na Horgošu sa naše strane čeka od 30 do 45 minuta.

Auto-moto savez navodi da se očekuje pojačan saobraćaj tokom dana što može biti uzrok i dužeg zadržavanja.

Za >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vreme novogodišnjih i božićnih praznika otvoren je prelaz Horgoš II samo za putnička vozila, a radno vreme je od sedam do 19 sati, isključivo za putnička vozila.

Na naplatnoj rampi Stara Pazova zadržavanja su do 15 minuta, a oko 10 minuta čeka se i kod Bubanj Potoka.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

AMSS: Bez dužih zadržavanja na granicama

Izvor: B92, 02.Jan.2016

Beograd -- Na graničnim prelazima u Srbiji nema dužih zadržavanja putničkih vozila, osim na Batrovcima gde se čeka oko sat vremena na izlasku iz zemlje, navodi AMSS...Pojačan saobraćaj je i na izlazu iz Srbije ka Mađarskoj gde se na Horgošu sa naše strane čeka od 30 do 45 minuta...Automoto...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.