Izvor: Blic, 27.Sep.2022, 12:47

NOVI POSLOVI SRBIJE I EGIPTA Dva sektora se posebno ističu

Srbija i Egipat imaju kapacitete, da pored već započetih zajedničkih projekata, razvijaju i nove i to u sektoru inovativnog zdravstva i putne infrastrukture, istaknuto je danas na sastanku Marka Čadeža, predsednika Privredne komore Srbije (PKS) i privredne delegacije Egipta. Ovi projekti kao što su mobilne bolnice, najsavremenija saobraćajna signalizacija i putna zaštitna oprema uskoro će biti predstavljeni i poslovnoj zajednici Egipta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PKS: Velike mogućnosti za zajedničke poslove kompanija iz Srbije i Egipta

Izvor: Beta, 27.Sep.2022

Predsednik Privredne komore Srbije (PКS) Marko Čadež izjavio je danas, nakon sasatanka privrednih delegacija Srbije i Egipta, da dve države imaju kapacitete da pored već započetih zajedničkih projekata razvijaju i nove, i to u sektoru inovativnog zdravstva i putne infrastrukture.Ovi projekti,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.