Izvor: Blic, 28.Avg.2019, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPAD KOD MISLOĐINA Maskirani izleteli na auto-put i palicama RAZLUPALI DVA VOZILA

Tri osobe su povređene kada su nepoznati napadači u noći između utorka i srede maskirani izleteli na auto-put Miloš Veliki i naoružani palicama lupali vozila koja su uspeli da zaustave. Kako „Blic“ saznaje, policija traga za više od deset osoba koji su, sa fantomkama na glavama, nešto iza ponoći presreli dva vozila kod Mislođina i razlupali ih palicama, a potom pobegli.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naoružani palicama lupali vozila na auto-putu Miloš Veliki: Tri osobe povređene (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2019

Tri osobe su povređene kada su nepoznati i maskirani napadači u noći između utorka i srede izleteli na auto-put "Miloš Veliki" i naoružani palicama lupali vozila koja su uspeli da zaustave, prenosi Blic...Kako list navodi, policija traga za više od 10 osoba koji su, sa fantomkama na glavama, nešto...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

ISPLIVAO SNIMAK DIVLJANJA NA AUTO-PUTU Maskirani palicama razbijali automobile (VIDEO)

Izvor: Blic, 28.Avg.2019

Policija traga za maskiranim napadačima koji su u noći između utorka i srede izleteli na auto-put Miloš Veliki kod Mislođina i naoružani palicama lupali vozila.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.