Izvor: Blic, 28.Mar.2024, 09:48

MUP SE OGLASIO O NESTANKU MALE DANKE (2) Uputio hitan apel građanima

Ministarstvo unutrašnjih poslova oglasilo se povodom nestanka dvogodišnje devojčice Danke Ilić u Banjskom polju kod Bora, apelujući da se ne objavljuju neproverene i netačne informacije jer na taj način ugrožavaju istragu, čiji je cilj da se devojčica što pre pronađe.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP uputio apel medijima povodom izveštavanja o nestanku devojčice iz Bora

Izvor: Danas, 28.Mar.2024

Ministarstvo unutrašnjih poslova, povodom slučaja nestanka dvogodišnje devojčice Danke Ilić u Banjskom Polju, apeluje na medije da ne objavljuju neproverene i netačne informacije jer na taj način ugrožavaju istragu, čiji je cilj da se devojčica što pre pronađe.

Nastavak na Danas...

"MOŽDA IH JE NEKO PRATIO" Oglasio se ujak male Danke, evo šta kaže o nestanku sestričine: "Brine me što Ivanu toliko drže"

Izvor: Blic, 29.Mar.2024, 09:48

Stefan Dragomirović, rođeni brat Ivane Ilić majke nestale Danke Ilić, devojčice iz Bora oglasio se o celoj situaciji, kaže da je zabrinut za sestričinu, ali i za rođenu sestru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.