Izvor: Blic, 22.Mar.2019, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"MOŽDA JE TO ŠTO NISAM IMAO PRISUSTVO OCA..." Veljko Ražnatović priznao: "Bio sam PROBLEMATIČAN, sad znam šta mi je cilj"

Veljko Ražnatović (22), talentovani srpski bokser, bio je gost najpopularnije emisije o borilačkim sportovima - „U klinču“ gde je govorio o ciljevima u karijeri, ali i o slavnoj porodici Ražnatović iz koje je potekao.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Veljko iskreno o PROBLEMATIČNOJ prošlosti, pa rekao NEŠTO VEOMA TUŽNO O SVOM OCU!

Izvor: Story, 22.Mar.2019

Veljko Ražnatović (22), talentovani srpski bokser, bio je gost najpopularnije emisije o borilačkim sportovima – „U klinču“ gde je govorio o ciljevima u karijeri, ali i o slavnoj porodici Ražnatović iz koje je potekao. Autor Željko Čačija postavljao je provokativna pitanja jednom od najboljih...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.