Lonli planet preporučuje Beograd u januaru

Izvor: Vesti-online.com, 20.Dec.2013, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Lonli planet" preporučuje Beograd u januaru

Na listi predloga koje destinacije treba posetiti u januaru, a koju je je sastavio svetski turistički vodič "Lonli planet", našao se i Beograd.

Kao "objašnjenje" zašto treba turisti treba da posete baš srpsku prestonicu u januaru, portal je naveo da će onima koji dođu u Beograd biti toplo oko srca, bez obzira na niske temperature napolju.

Osim toga, "Lonli planet" preporučuje turistima da na dan pravoslavnog Božića posete Hram Svetog Save, a zatim zajedno sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Beograđanima učestvuju u tradicionalnom lomljenju česnice na Terazijama.

Ovaj portal savetuje turistima da Srpsku Novu godinu proslave u čuvenoj Skadarliji, beomskoj četvrti iz 19. veka jer tu mogu da uživaju u specijalitetima domaće kuhinje i "luduju" uz balkansku muziku.

Na kraju, "Lonli planet" preporučuje onim malo hrabrijim turistima da 19. januara učestvuju u trci za Bogojavljenski krst na Adi Ciganliji, a da se kasnije zagreju rakijom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

"Lonli planet" preporučuje Beograd u januaru

Izvor: Dzungla.org, 20.Dec.2013

Na listi predloga koje destinacije treba posetiti u januaru, a koju je je sastavio svetski turistički vodič „Lonli planet“, našao se i Beograd.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.