Kinezi nas baš vole!

Izvor: Mondo, 11.Apr.2017, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kinezi nas baš vole!

Srbija, kao turističko odredište, osvojila je nagradu "Top 5 Overseas Destinations – Culture Heritage Tour" na međunarodnom samitu turističkih destinacija održanom u Pekingu.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Nagradu za jednu od pet najpopularnijih inostranih odredišta ua turiste iz Kine, dodelila je "Tourism Media", jedan od vodećih medija namenjenih turističkoj privredi Kine, saopštila je Turistička organizacija Srbije.

Pored Srbije, u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prvih pet za kineske turiste su i austrijski grad Salzburg, Egipat, Nemačka i Poljska. Dobitnici nagrada su odlučeni glasanjem kineskih organizatora putovanja i predstavnika turističkih agencija te zemlje.

Na samitu održanom proteklog vikenda, učestvovalo je više od 500 posetilaca - predstavnika nacionalnih turističkih organizacija iz preko 50 zemalja sveta, organizatora putovanja, hotela, turističkih agencija i ostalih relevantnih predstavnika turističke industrije.

Kinesko tržište postalo je najveće turističko tržište za inostrana putovanja sa procenjenih 127 miliona poseta inostranstvu u 2017. godini.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.