Jahorina od sinoć bez struje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jan.2013, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jahorina od sinoć bez struje

JAHORINA -

Snežno nevreme uzrokuje brojne probleme na delovima teritorije Bosne i Hecegovine, a među "pogođenim" lokacijama je i ski centar na Jahorini, koji je bez struje, interneta, mobilne telefonije i ski-liftova.

Do prekida električnih vodova i kvara na dalekovodu došlo je još sinoć i ukoliko kvar do kraja dana ne bude otklonjen, problem će se proširiti i na vodosnabdevanje svih objekata na Jahorini, gde snežni pokrivač nakon dvodnevnih padavina iznosi oko metar.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Direktor Olimpijskog centra Jahorina Branko Koroman izneo je ozbiljne zamerke na rad Elektrodistribucije Pale koja nije, kako kaže, na vreme osigurala rezervni elektrovod za Jahorinu.

Sličan problem na ovoj olimpijskoj planini dogodio se i prošle godine, prenosi agencija Fena i navodi da se usled novonastale situacije skijaši "snalaze kako znaju".

Probleme izazvane snežnim nevremenom imaju i građani Sokoca, gde je od jutros bez struje 20 sela zbog kvarova na dalekovodima, nije bolja situacija ni u domaćistvima na području Han Pijeska...

Ekipe Elektrodistribucije su na terenu i otklanjaju kvarove.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Jahorini bez struje

Izvor: Akter, 16.Jan.2013

Snežno nevreme uzrokuje brojne probleme na delovima teritorije Bosne i Hecegovine, a među „pogođenim” lokacijama je i ski centar na Jahorini koji je bez struje, interneta, mobilne telefonije i ski-liftova

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.