Izraelski ambasador ugostio srpske blogere

Izvor: NaDlanu.com, 20.Avg.2013, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izraelski ambasador ugostio srpske blogere

Ambasador Izraela u Srbiji Nj. E. Josef Levi priredio je sinoć koktel u svojoj rezidenciji u čast šest mladih i perspektivnih blogera iz Srbije koji su nedavno imali prilike da posete Izrael. Sedmodnevno putovanje ovih digitalnih ambasadora Izraela samo je prvi deo promocije i približavanja te zemlje mladima u Srbiji.

„Jedna poseta Izraelu biće dovoljna da zauvek zavolite ovu zemlju“, kazao jeambasador Levi u razgovoru sa blogerima i zvanicama i dodao da su susreti ti koji rušepredrasude. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << „Kada god Izraelci sretnu i upoznaju Srbe simpatije su neizbežne, kao dasmo deo jedne porodice“, naglasio je on.Blogeri su tokom boravka u Izraelu na sajtu Mojodmor.rs vodili online dnevnik isvakodnevno izveštavali o svojim impresijama tokom putovanja, a svoje naredne priče ćeobjavljivati na portalu Nadlanu.com, kao i na svojim blogovima. Sve je to uvod u „MesecIzraela“ koji od 1. februara kreće na sajtu Mojodmor.rs.Sa nama će tokom februara kroz putopisne forme podeliti utiske koje nose iz Tel Aviva,Jerusalima, Akre, sa Mrtvog mora, Masade, Galilejskog jezera i brojnih drugih turističkihatrakcija Izraela. Međutim, blogeri će se potruditi da nam približe Izrael i kroz drugesegmente kao što su lajfstajl, biznis, ekonomija, politika, društvo, kultura, religija iumetnost.Njihovo putovanje realizovano je zahvaljujući saradnji Ministarstva turizma Izraela imedijske kompanije „Trident Media Group“, uz podršku Ambasade Izraela u Beogradu.Priliku da upoznaju Izrael, u periodu od 16. do 23. januara, imali su:- Uroš Ignjačević, vođa tima i direktor kompanije „Trident Media Group“, u čijem sesastavu nalaze portal Nadlanu.com, sajtovi Mojodmor.rs, Mobihobi.com i Beogradskiradio 95,8 i RadioTRI- Milan Kamponeski, glavni i odgovorni urednik portala Nadlanu.com, bloger(amitzdulniker.com) i aktivista- Sonja Martić, autor i BUZZ menadžer portala Nadlanu.com, PR menadžer projektakreiranje-uspeha.com i urednik i pokretač Moodiranje.com- Nenad Milosavljević, urednik Muškog magazina- Milan Maglov, advertajzing menadžer i idejni tvorac izuzetno uspešne Facebookstranice „Dnevna Doza Kreativnosti“- Jovana Miljanović, bloger (jovanamiljanovic.blogspot.com) i aktivista

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.