Izvor: Blic, 07.Avg.2023, 13:38

HONOR otvara ovogodišnji berlinski IFA sajam sa temom Unfold Tomorrow

IFA Berlin, najveći svetski sajam potrošačke elektronike i kućnih aparata, ove godine po 99. put održava se od 1. do 5. septembra. U okviru međunarodnog tehnološkog sajma koji je usmeren na razvoj tržišta, održavaju se radionice i penel diskusije, kao i veliki broj prezentacija o najnovijim inovacijama na tržištu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Honor otvara IFA sajam u Berlinu, možda čak sa dva savitljiva telefona

Izvor: Piplmetar.rs, 08.Avg.2023, 08:30

Uvodno predavanje kompanije Honor nosi naziv “Unfold Tomorrow”, što više nego jasno govori o čemu je ovogodišnji fokus za IFA sajam. Očekuje se da Honor predstavi Magic V2 za globalno tržište, ali sudeći po posteru, možda i još jedan model sa savitljivim ekranom.. Prema nepotvrđenim pričama,...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.