Granični prelazi: Gde se koliko čeka

Izvor: Mondo, 31.Jul.2017, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Granični prelazi: Gde se koliko čeka

Prema podacima Uprave granične policije, na graničnom prelazu Batrovci na izlazu iz Srbije, putnička vozila čekaju oko 90 minuta dok su na ulazu u Srbiju iz pravca Hrvatske zadržavanja oko 45 minuta.

Na ulazu u Srbiju iz pravca Bugarske zadržavanja su oko 60 minuta.

Na graničnom prelazu Preševo sa Makedonijom, putnička vozla na ulazu u Srbiju čekaju oko 40 minuta. Na ulazu u Srbiju iz pravca

Na ostalim graničnim prelazima, zadržavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za putička vozila su oko 30 minuta

Na naplatnim rampama nema dužih zadržavanja od uobičajnih, oko 10 minuta, a vozačima se savetuje da pripreme tačan iznos za naplatu putarine.

Visoke dnevne temperature i povećan broj vozila na pojedinim deonicama mogu dovesti i do čestih saobraćajnih nezgoda, pa AMSS vozačima savetuje smanje brzinu i drže veće odstojanje od vozila ispred.

Pročitajte: 10 saveta za vožnju po vrućini

Sutra od 11 do 17h doći će do preusmeravanja saobraćaja iz smera Pirota ka Beloj PalanciIi Nišu, na devijaciju i raskrsnicu u Staničenju i dalje na paralelni put (u smeru ka Nišu) zbog izvođenja preostalih radova na deonici Čiflik- Staničenje.

U toku su radovi na sanaciji i asfaltiranju srednje (vozne) saobraćajne trake, na državnom putu I A reda broj 1, na deonici od Pojata do Paraćina, u smeru Niš-Beograd, a saobraćaj se odvija levom (preticajnom) kolovoznom trakom. Radovi će se izvoditi do 01.08. do 17 časova.

Iz AMSS podsećaju da je od 29. jula do 2. avgusta do 7 sati zbog radova na lokalnom putu od isključenja za aerodrom sa autoputa iz pravca Beograda, do aerodroma "Nikola Tesla", na snazi izmena u režimu saobraćaja. Do aerodroma "Nikola Tesla" iz pravca Beograda (auto-putem) stiže se preko petlje "Dobanovci" gde će se vršiti promena smera kretanja i suprotnim smerom (Šid- Beograd) saobraćati do aerodroma.

U toku su radovi na sanaciji klizišta na državnom putu I B reda broj 23, deonica Nova Varoš - Bistrica. Saobraćaj se odvija jednom trakom naizmeničnim propuštanjem saobraćaja.

Izvode se radovi na rehabilitaciji kolovoza, na državnom putu I A reda broj 1, deonica od Subotice do Beograda, u pravcu Subotica - Beograd.

Saobraćaj će se u zoni petlje Novi Sad -sever kod službenog prolaza preusmerava na levu (preticajnu) kolovoznu traku.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.