Glavne turističke destinacije ove jeseni

Izvor: Vesti-online.com, 24.Avg.2010, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glavne turističke destinacije ove jeseni

Turisti koji više vole da se odmaraju u postsezoni kada nema uobičajenih letnjih gužvi, a cene su daleko pristupačnije, mogu da odaberu jednu od destinacija koje im ove godine preporučuje britanski časopis "Gardian".

Na prvo mesto deset glavnih turističkih destinacija za ovu jesen, novinarka "Gardiana" Nikola Izerd (Iseard) stavila je Sardiniju, delom i zbog niza kulturnih manifestacija koje će u tom periodu biti održane na ovom lepom italijanskom ostrvu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Na drugom je južna španska oblast Andaluzija, za koju kaže da ostaje "egzotično topla" gotovo do kraja godine, a na trećem Koralni zaliv na Kipru koji, takođe, nudi puno sunca i prelepih plaža.

Među "naj" mestima za odmor u postsezoni našla su se i dva poznata francuska odmarališta - čuveni Sen Trope na Azurnoj obali i ostrvo Re (Ile de Re) na atlantskoj obali.

Izardova, takođe, preporučuje i Dubrovnik, koji je daleko lepši u septembru kada nema gužvi, a more je još toplo za kupanje.

Za one koji su spremni da otputuju nešto dalje, najatraktivniji su gradić Dahab u Egiptu, Kras u Turskoj, Rodos i Kanarska ostrva.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.