Izvor: Blic, 24.Feb.2024, 20:03

Gašić: Policija je uvek bila uz svoj narod

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić poručio je u Sopotu na Svečanoj akademiji povodom obeležavanja 220 godina bitke kod Drlupe, od kada datiraju koreni policije u Srbiji, da je srpski narod slobodarski narod, što je dokazao kroz vekove svog trajanja i postojanja jer je slobodu, kao svoju najveću vrednost, ustancima osvajao ili ratovima branio od raznih osvajača.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Gašić odlikovao načelnika beogradske policije Veselina Milića koji je objavio spisak učenika „Ribnikara“

Izvor: Danas, 25.Feb.2024, 10:49

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić odlikovao je juče u Sopotu na Svečanoj akademiji povodom obeležavanja 220 godina bitke kod Drlupe, istaknute pojedince, među kojima je najviše priznanje dobio pomoćnik direktora policije i načelnik PU grad Beograd Veselin Milić. Milić je široj...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.