Izvor: Blic, 19.Jun.2019, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GUŽVE ZBOG PROTESTA, RADOVA I - SEMAFORA Velike kolone u centru grada, tramvaji i autobusi voze IZMENJENIM TRASAMA

Mali maturanti, nezadovoljni zbog jučerašnjeg skandala sa testom iz matematike, okupili su se ispred zgrade Ministarstva prosvete u Nemanjinoj ulici nešto posle 13 časova, da bi kasnije krenuli i u protestnu šetnju, što je dovelo do otežanog odvijanja saobraćaja u delovima kuda kolona đaka prolazi, ali i do promena na linijama javnog gradskog prevoza.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

GUŽVE ZBOG ŠPICA, RADOVA I - SEMAFORA Završena blokada Nemanjine ulice, tramvaji na starim trasama, ali je POČELA KIŠA

Izvor: Blic, 19.Jun.2019

Protest malih maturanata koji su skoro četiri sata zatvorili deo Nemanjine ulice, završen je oko 17.00, saobraćaj u ovom delu prestonice je koliko-toliko normalizovan, linije javnog gradskog prevoza vraćene na stare trase, ali su u centru grada i dalje prisutne velike gužve.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.