Fly Niki do Ibice vozi za 400 €

Izvor: B92, 24.Avg.2010, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fly Niki do Ibice vozi za 400 €

Niskotarifna aviokompanija Flaj Niki, koja od februara leti iz Beograda, u svojoj ponudi ima nove destinacije...

Izvor: 24 sata


Pored već postojećih linija, putnici iz Srbije, preko Beča, imaju prilike da lete do Ibice, Milana ili Rima po veoma povoljnim cenama, pa je tako povratna karta do najluđeg ostrva u Evropi duplo jeftinija nego kod drugih kompanija.

Austrijska lou kost kompanija Flaj Niki, koja iz Beograda preko Beča leti za dvadesetak gradova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Evrope, od skoro u svojoj ponudi ima i let do Ibice.

Ukoliko rezervišete na vreme, povratna karta za oktobar do Ibice koštaće vas 410 evra, što je skoro duplo jeftinije nego, na primer, ponuda Britiš ervejza, čija povratna karta sa svim taksama do Ibice (preko Londona) košta 810 evra.

Ukoliko želite da uhvatite kraj leta i prisustvujete nekoj od ludih žurki na plažama Ibice, u ponudi je i karta u jednom pravcu od svega 135 evra. Ovako niska cena karte još jedan je dokaz da s vremena na vreme treba proveravati šta Flaj Niki nudi, jer se uvek mogu, mesec ili dva ranije, rezervisati jeftine karte.

Još jedna novina u ponudi ove aviokompanije jeste i glavni grad Italije. Za putovanje do Rima i nazad biće potrebno da izdvojite 190 evra.

Pored Rima, Flaj Niki u Italiji leti i do centra mode - Milana. Povratne karte za Milano mogu se naći od 160 evra, što je za tridesetak evra jeftinije nego povratna karta, na primer, domaće nacionale kompanije Jat ervejz.

Sada iz Beograda Flaj Niki leti na 19 destinacija, a vlasnik kompanije Niki Lauda još ranije je najavio da će broj destinacija rasti. Do svake destinacije se leti preko Beča, za koji se karte kreću od 29 evra naviše.

- Razlika između nas i drugih je u tome što počinjemo prodaju karata sa cenom od 29 evra. Cena karata raste kako se približavamo danu polaska. Najskuplja je na dan polaska, ali i tada je 30 odsto jeftinija od konkurencije - kazao je još ranije Lauda.

On je dodao da je zadovoljan interesovanjem putnika i brojem rezervisanih karata i najavio da će, ako se tako nastavi, naredne godine uvesti dva leta dnevno za Beč.

Cene za oktobar

Beč od 29 evra

Berlin od 132 evra

Ibica od 135 evra

Milanood 112 evra

Pariz od 102 evra

Minhen od 97 evra

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povratna karta do Ibice Flaj Nikija za 400 evra

Izvor: S media, 24.Avg.2010

Austrijska lou kost kompanija Flaj Niki, koja iz Beograda preko Beča leti za dvadesetak gradova Evrope, od skoro u svojoj ponudi ima i let do Ibice...Ukoliko rezervišete na vreme, povratna karta za oktobar do Ibice koštaće vas 410 evra, što je skoro duplo jeftinije nego, na primer, ponuda Britiš...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.