Er Srbija ima važno saopštenje

Izvor: Mondo, 19.Apr.2017, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Er Srbija" ima važno saopštenje

Aviokompanija "Er Srbija" će ovog vikenda unaprediti svoje sisteme za prodaju i prijavu na let (ček-in), ali će zbog toga doći će do planiranih prekida u funkcionisanju redovnih usluga.

Foto: MONDO/Dragana Todorović

    U subotu 22. aprila neće biti moguće rezervisati ili kupiti karte onlajn, putem kol centra ili putnih agenata, prijaviti se onlajn na let, niti promeniti ili otkazati rezervaciju. Te usluge ponovo će biti dostupne istog dana, u subotu 22. aprila, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u večernjim časovima.

Svi letovi i šalteri za prijavu na let funkcionisaće normalno i prelazak na novi sistem ni na koji način neće uticati na bezbedno obavljanje redovnih letova.

Da bi obezbedila nesmetano prijavljivanje na letove tokom perioda prelaska na novi sistem, "Er Srbija" moli sve putnike koji putuju između 22. i 24. aprila da dođu na aerodrom dva sata pre vremena poletanja, ponesu odštampanu ili elektronsku kopiju svoje  karte ili putni itinerar na aerodrom.

U saopštenju se "Er Srbija" izvinjava putnicima na eventualnim neprijatnostima i najavljuje da će angažovati dodatno osoblje u svom kol centru i na aerodromu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.