Emirates će imati avion na tri sprata sa parkom i bazenom?

Izvor: B92, 01.Apr.2017, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emirates će imati avion na tri sprata sa parkom i bazenom?

Aviokompanija Emirates predstavila je plan prema kom će u svoju flotu uvrstiti najveći putnički avion na svetu nazvan APR001 sa tri sprata, bazenom, igraonicom, teretanom i parkom.

Kompanija je na društvenim mrežama postavila fotografije aviona iz snova, ali nakon što su mnogi poverovali u veliki plan Emirates-a, predočeno im je da je reč o dobroj prvoaprilskoj šali.

Fotografije veličanstvenog APR001 prikupile su hiljade lajkova i komentara na Facebooku, Twitteru i Instagramu. Mnoge je zanimalo "da li će se voda iz bazena izliti ukoliko dođe do turbulencija u avionu" i kako će avion poneti toliku težinu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Emirejts" će imati avion na tri sprata sa parkom i bazenom?

Izvor: Vesti-online.com, 02.Apr.2017, 04:30

Aviokompanija "Emirejts" predstavila je plan prema kom će u svoju flotu uvrstiti najveći putnički avion na svetu nazvan APR001 sa tri sprata, bazenom, igraonicom, teretanom i parkom...Kompanija je na društvenim mrežama postavila fotografije aviona iz snova, ali nakon što su mnogi poverovali u veliki...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.