Dvorci Bavarske za samo 119 evra u novembru

Izvor: Blic, 17.Okt.2017, 06:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvorci Bavarske za samo 119 evra u novembru

Ako ste ikad maštali da obiđete dvorce izgrađene tokom prethodnih hiljadu godina u najjužnijoj nemačkoj pokrajini - Bavarskoj, kao i Minhen, evo prave prilike za vas. Ove zgrade su tokom vekova bile sedišta najvažnijih istorijskih događaja, a u njima su živele najpoznatije ličnosti nemačke istorije.

Ukoliko danas napravite upit aranžman sa polaskom 10.11.2017. godine koji podrazumeva 2 noćenja sa doručkom i autobuski prevoz platićete 119 evra po osobi, umesto stare >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << cene od 139 evra.

Takozvana "Romantična ruta " kao najznačajniji trgovački put kroz Bavarsku donosila je prosperitet i bogatstvo, a radi njene zaštite mnogo dvoraca i utvrđenja je sagrađeno upravo uz ovaj put.

Jedna od najpoznatijih turističkih atrakcija Nemačke je "Romantična ulica koja je nastala 1950. kako bi privukla turiste u tek stvorenu Federalnu Republiku Nemačku.

Danas, najpoznatiji i najposećeniji dvorci u "Romantičnoj ulici" su oni koji je izgradio kralj Ludvig II: Nojšvanštajn, Linderhof, Herenkimze.

Program puta obuhvata obilazak Minhena i dvoraca Herenkimze, Linderhof i Nojšvanštajn.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.