Izvor: Blic, 20.Jan.2021, 21:02

Dritan Abazović – ekskluzivno u Jutru na Prvoj!

Prvi put za medije u Srbiji, nakon konačnog usvajanja Zakona o slobodi veroispovesti, potpredsednik Vlade Crne Gore, Dritan Abazović, govoriće o optužbama iz Crne Gore da Aleksandar Vučić šalje paravojne formacije u Nikšić, o hapšenju Brana Mićunovića i sinovca Andrije Mandića, o borbi protiv kriminala i uništavanju najpoverljivijih dokumenata crnogorske tajne službe.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Abazović: Zaboravite na bahatosti, kumstva, veze i pozivanja tužioca

Izvor: B92, 21.Jan.2021, 10:26

Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović izjavio je da usvojeni Zakon o slobodi veroispovesti znači sigurnost za imovinu SPC u Crnoj Gori..."Ovaj zakon i ne treba da tretira imovinska pitanja, to je bila greška prethodnog zakona. Đukanović sada mora da ga potpiše jer je drugi put izglasan",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.