Izvor: Blic, 29.Jul.2021, 15:00

Čović: "U razgovorima tražiti rešenje kako da profunkcioniše BiH"

Predsednik HDZ BiH Dragan Čović izjavio je danas da su rasprave koje se tiču vremena proteklog rata, a koje se poslednjih dana vode u BiH, u drugi plan stavile evro-atlantski put zemlje i izmenu izbornog zakonodavstva, koja je trebalo da bude privedena kraju u bilateralnim razgovorima i kroz delovanje Interresorne radne grupe.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Čović: Inzko je unazadio procese u BiH

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Jul.2021

Dragan Čović, predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine (HDZ) BiH i zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamenta BiH rekao je u četvrtak 29. jula na konferenciji za novinare kako rasprave koje vode ovih dana, a koje se tiču vremena rata 1991-1995. godine i slične teme,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.