Conde Nast za 2016. preporučuje samo Australiju

Izvor: gDestinacija.com, 21.Dec.2015, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Conde Nast za 2016. preporučuje samo Australiju

Iako je do sada Conde Nast Traveler preporučivao sve i svašta, za narednu godinu sada preporučuje samo – Australiju! Conde Nast Traveler srušio je tako dosadašnju tradiciju objavljivanja top liste turističkih destinacija za sledeću godinu. Australija (foto: Shutterstock) Naročito se ističe Kanbera – grad koji ima bogatu kulturnu scenu, zatim Festival opasnih ideja (Festival of Dangerous Ideas) u Sidneju tokom kojeg vodeći mislioci Australije raspravljaju o važnim svetskim pitanjima, >> Pročitaj celu vest na sajtu gDestinacija.com << festival moderne umetnosti MONA FOMA na Tasmaniji i Adelejd, u kojem se može naći izvrsno vino. Bilo bi poželjno i da probate australijski doručak koji se sastoji od poširanih jaja i/ili slanine, posluženih sa pasiranim avokadom, spanaćem ili pečurkama. Ne zaboravite ni uštipke sa kukuruzom, a najbolju kafu probaćete u Melburnu. Zbog jakog australijskog dolara i visokog životnog standarda ova zemlja do sada je bila skupo mesto za posetu, ali bi situaciju mogao prilično da promeni nagli pad vrednosti dolara u 2015. godini. Najveći broj turista u ovu zemlju stiže sa Novog Zelanda, iz Kine, Velike Britanije i SAD. (Lonely Planet / B92)

Nastavak na gDestinacija.com...






Povezane vesti

Australija – top destinacija za 2016. godinu

Izvor: Svet, 22.Dec.2015, 11:45

Sidnej. . Za razliku od dosadašnje tradicije objavljivanja top liste turističkih destinacija za sledeću godinu, Conde Nast Traveler ove godine za posetu preporučuje samo jedno mesto. U pitanju je Australija, mesto na kojem “ništa nije nemoguće”.. Condé Nast Traveler naročito ističe Kanberu...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta gDestinacija.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta gDestinacija.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.