Izvor: Blic, 11.Sep.2019, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čadež: "Dugo razgovaramo o DOLASKU VELIKE ČEŠKE FIRME u Srbiju"

Trgovinska razmena Srbije i Češke je od 2014. porasla za više od 70 odsto i prošle godine je premašila milijardu evra, izjavio je danas predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež i naveo da se već dugo razgovara o ulasku velike češke firme "Rockaway" iz oblasti digitalnih servisa na srpsko tržište.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Razgovara se o dolasku velike češke firme na srpsko tržište

Izvor: B92, 11.Sep.2019

Beograd -- Trgovinska razmena Srbije i Češke je od 2014. porasla više od 70 odsto i lane premašila milijardu evra, izjavio je predsednik PKS Marko Čadež...On je naveo da se već dugo razgovara o ulasku velike češke firme Rockaway iz oblasti digitalnih servisa na srpsko tržište...Na otvaranju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.