Izvor: Blic, 23.Apr.2019, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: STABILNOST i MIR preduslovi PRIVREDNOG rasta

Privredni rast i jaka ekonomija dolaze tek nakon što je ispunjen preduslov - politička stabilnost i mir, i zbog toga Srbija ulaže mnogo napora i energije u regionalnu stabilnost, jer samo politički stabilan Balkan može ekonomski da napreduje, poručila je danas na Jahorini predsednica vlade Ana Brnabić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Digitalizacijom do boljeg kvaliteta života

Izvor: RTS, 23.Apr.2019

U fokusu ovogodišnjeg ekonomskog foruma na Jahorini su inovacije, digitalizacija i komunikacione tehnologije kao baza ekonomskog rasta. Četvrta industrijska revolicija i vreme digitalizacije znače više novca i bolji kvalitet života građana, poručila je na forumu premijerka Srbije Ana Brnabić. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.