Brazilske lepotice nose tange, a muškarci?

Izvor: Mondo, 15.Jan.2018, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazilske lepotice nose tange, a muškarci?

Karneval u Rio de Žaneiru će biti održan od 9. do 14. februara. Evo nekoliko zanimljivosti o "najluđem mestu na svetu", ali i savata kako da ga vidite uživo!

Mnogima su asocijacija za Rio zgodne lepotice oskudno odevene, koje plešu u ritmu sambe. Međutim, ni muškarci u Brazilu nisu za potcenjivanje.

Oni zajedno sa devojkama igraju, pevaju i zabavljaju milione turista koji svake godine posete najluđi karneval na svetu.

I svi znamo - devojke nose tange, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << neke i takozvane brazilke, a muškarci? U čemu oni defiluju?

Njihova "garderoba" za tu priliku se zove sunga. To su, zapravo, kupaće gaće koje mnogi od njih nose i kada na plaži igraju fudbal, na primer.

FAN PICS: #Thank you boys @wemersongoulart ・・・ #vemverão ☀️ #cariocawear #cariocasungaco #carioca #sunga #realmenwearcariocasunga #bringsexyback #itsalocalsthing #speedo #errejota

A post shared by CA-RIO-CA Sunga Co.® (@cariocawear) on Dec 17, 2017 at 6:57am PST

Ali, nije samo po tim lepotama Rio poznat.

Smešten u zalivu Guanabara, okružen planinama obraslim tropskim biljem, peščanim plažama i lagunama, ovaj grad godišnje poseti čak tri miliona turista.

Oni dolaze zbog više od 50 kilometara peščanih plaža, a među njima su najpoznatije Kopokabana i Leblon.

U ovom gradu se nalazi čuvena statua HristaIskupitelja na brdu Korkovado. Iako je dozvoljeno popeti se do statue i, iako su odatle stvarno najlepše fotografije, prvo proverite vremensku prognozu, jer ovaj spomenik nekoliko puta godišnje pogodi grom!

Panoramu grada ćete jednako dobro videti i sa brda Glava šećera, do kog vas vozi žičara sa same plaže.

Grad ćete najbolje upoznati vozeći bicikl - za to postoji 74 km uređenih staza. Sigurno nećete baš na vreme stići do odredišta, jer su ovde ulice i zgrade prava umetnička dela, budući da je ulična umetnost u Riju legalizovana 2014.

Ali, legalizovana je i prostitucija. Samo pazite - mnoge prelepe devojke su, zapravo, muškarci!  Rio ima veliku zajednicu transvestita, a treba da znate i da mnogi moteli nisu moteli, već "seksualna igrališta".

Pogledajte fotografijie:

Ako volite prirodu obavezno treba da obiđete najveću šumu u urbanoj sredini - Floresta da Pedra Branca, kao i Nacionalni park Tižuka - pluća grada koja imaju više od 10.000 metara kvadratnih.

U ovom gradu možete da vidite i čuvenu Marakanu - fudbalski stadion koji je na Svetskom prvenstvu 1950. godine, kada je Brazil igrao protiv Urugvaja, primio oko 200.000 navijača!

Ako volite da igrate, onda je Rio pravo mesto za vas - najpoznatiji brazilski ples je samba, a u gradu ima više od 200 škola sambe. Od januara kreću pripreme za najveći svetski karneval, pa su škole ovog plesa u brojnim favelama otvorene za sve, pa i za vas.

I na kraju - koliko sve to košta? Air France ima specijalnu ponudu: povratna avio-karta, sa svim taksama, od Beograda di Rio de Žaneira sada može da se kupi za 569 evra.

Promocija traje od 9. do 19. januara, akarte se mogu iskoristiti u periodu od 9. januara do 30. novembra 2018.

Da li biste voleli da potujete u Rio? Pišite nam u komentarima, ali se prvo podsetite legendarne scene, na koju mnogi pomisle kada neko kaže: "Rio!"



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.