Izvor: Blic, 22.Jan.2021, 12:52

Bindžujte sve epizode serije „Vikend sa ćaletom“ samo uz SBB

Nakon velikog uspeha domaćeg filma „Vikend sa ćaletom“, koji je proglašen za najgledaniji u 2020. godini, počinje sa emitovanjem i istoimena serija na kanalu Nova S. Svih sedam epizoda odjednom, SBB korisnici već danas mogu da gledaju u Video klubu u posebnom katalogu „Vikend sa ćaletom“.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bindžujte sve epizode serije „Vikend sa ćaletom“ samo uz SBB

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 22.Jan.2021

Nakon velikog uspeha domaćeg filma „Vikend sa ćaletom“, koji je proglašen za najgledaniji u 2020. godini, počinje sa emitovanjem i istoimena serija na kanalu Nova S..Svih sedam epizoda odjednom, SBB korisnici već danas mogu da gledaju u Video klubu u posebnom katalogu „Vikend sa ćaletom.“..Sredovečni...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.