Ameri o tome zašto treba posetiti Beograd...

Izvor: Mondo, 13.Apr.2017, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ameri o tome zašto treba posetiti Beograd...

Prestižni američki časopis preporučio našu prestonicu kao obaveznu destinaciju! Zanimljivo je šta su sve izdvojili da treba videti.

Američki časopis o putovanjima "Conde Nast Traveler" uvrstio je Beograd na listu 14 uzbudljivih svetskih destinacija koje bi trebalo otkriti tokom 2017. godine.

Časopis piše da je reč o mestima koja preporučuju avanturistima, a treba ih posetiti pre nego što svi ostali tamo stignu, a Beograd je na prvom mestu!

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "Balkanski grad, čuven po ludom noćnom životu (po splavovima), ali i po živoj umetničkoj i dizajnerskoj sceni, koja je usponu", piše ovaj časopis.

Osim noćnog života, oni u Beogradu preporučuju i galerije i muzeje, šetnju Beogradskom tvrđavom koja se prostire iznad ušća Save u Dunav, i gde ćete "u gradu koji samouvereno gleda napred, moći da sagledate njegovu dugu istoriju".

Pogledajte fotografije Beograda:

Osim našeg Beograda, na listi 14 mesta koja obavezno treba posetiti su i:

 - Dakar (Senegal)

- Baku (Azerbejdžan)

- Stepancminda na Kavkazu (Gruzija)

- Panama Siti (Panama)

- Manila (Filipini)

- Teheran (Iran)

- Montevideo (Urugvaj)

- Crnogorsko primorje (Crna Gora)

- Ulanbator (Mongolija)

- Farska Ostrva, Rangun (Mjanmar)

- Čenaj i Pondišeri (Indija)

- Nosi Mangabe (Madagaskar)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.