Izvor: Blic, 13.Nov.2023, 07:43

AMSS: Oprez u vožnji zbog jutarnje magle i sumaglice

Posle hladnog jutra kada na putevima u planinskim predelima i na deonicama pored reka zbog prisutne magle, sumaglice i vlažnih kolovoza postoji veća opasnost od proklizavanja točkova, vozače će u dnevnim satima pratiti lakši uslovi vožnje, dobra prohodnost puteva i suvi kolovozi, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

AMSS APELUJE: Obratite pažnju na pešake!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2023

Stanje na putevima....Ponovo se unutar gradova i na ulicama oko škola vratio veći broj dece i pešaka, zato vozite pažljivije jer je i dnevne svetlosti svakim danom sve manje..Posle hladnog jutra kada na putevima u planinskim predelima i na deonicama pored reka zbog prisutne magle, sumaglice i vlažnih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.