Izvor: Blic, 22.Maj.2020, 20:53

AMSS: Dobri uslovi za vožnju, za vikend pojačan saobraćaj

Prolećno vreme i prijatne dnevne temperature, bez kiše, omogućavaju dobre uslove za vožnju, mada vozači zbog predstojećeg vikenda mogu očekivati povremeno veći broj vozila i pojačan saobraćaj kako na gradskim saobraćajnicama tako i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

AMSS: Prohodni putevi, bez zadržavanja na graničnim prelazima za teretna vozila

Izvor: B92, 23.Maj.2020, 08:06

Saobraćaj u Srbiji odvija se u povoljnim uslovima za vožnju, uz dobru vidljivost i prohodnost puteva, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije...Granični prelazi zatvoreni su za promet putnika, dok zadržavanja na prelazima za teretna vozila nema...Vozači se pozivaju na usporeniju vožnju i poštovanje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.