Uhapšen jer je tukao devojku i držao je zatočenu u stanu

Izvor: N1 televizija, 28.Feb.2017, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen jer je tukao devojku i držao je zatočenu u stanu

Policija je u Trsteniku uhapsila meštanina A.S. (35) jer je, kako navode u policiji, tukao svoju devojku i protiv njene volje je držao u porodičnom stanu, a prilikom intervencije je nasrnuo na policajce.

Zato je osumnjičen za tri krivična dela: protivpravno lišenje slobode, lake telesne povrede i sprečavanja službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Po odobrenju Osnovnog javnog tužilaštva u Trsteniku, zadržan je do 48 sati, posle čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Trstenik: Uhapšen jer je zatočio i tukao devojku, pa nasrnuo na policajce

Izvor: Večernje novosti, 28.Feb.2017

Policija je u Trsteniku uhapsila meštanina A.S. (35) jer je, kako navode u policiji, tukao svoju devojku i protiv njene volje je držao u porodičnom stanu, a prilikom intervencije je nasrnuo na policajce TRSTENIK - Policija je u Trsteniku uhapsila meštanina A.S. (35) jer je, kako...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.