Na državnoj elektronskoj pijaci hranu ponudio 771 proizvođač

Izvor: B92, 11.Apr.2020, 15:55

Na državnoj elektronskoj pijaci hranu ponudio 771 proizvođač

Beograd -- U prvom satu rada e-pijace iza koje stoji Ministarstvo poljoprivrede, gazdinstvo iz Trstenika prodalo je tonu šargarepe.

Preduzeće koje snabdeva trgovinske lance od malih proizvođača kupilo je povrćaiI mlečnih proizvoda za pola miliona dinara, saopštlo je danas to ministarstvo.

Ova ePijaca počela da radi u petak u podne, već prvog dana više od 19.000 ljudi je posetilo ovu tržnicu, a Ministarstvo je saopštilo da se prvog dana na njoj registrovao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 771 proizvođač hrane.

Svaki građanin pretragom željenih proizvoda na ePijaci može da direktno poruči robu od samog proizvođača koji obavlja I isporuku na kućnu adresu, ili roba stiže kurirskom službom.

Proizvođači se na ePijaci registruju u tri klika na internet adresi pijaca.minpolj.gov.rs, saopštilo je ministarstvo.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Na državnoj ePijaci hranu ponudio 771 proizvođač

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Apr.2020

U prvom satu rada ePijace iza koje stoji Ministarstvo poljoprivrede, gazdinstvo iz Trstenika prodalo je tonu šargarepe, a preduzeće koje snabdeva trgovinske lance od malih proizvođača kupilo je povrća i mlečnih proizvoda za pola miliona dinara, saopštio je danas to ministarstvo...Ova ePijaca počela...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.