Aleksić: Andjelka Atanasković nije nekompetentnija od ostalih u Vladi

Izvor: Beta, 26.Okt.2020, 23:46

Aleksić: Andjelka Atanasković nije nekompetentnija od ostalih u Vladi

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da nova ministarka privrede Andjelka Atanasković, koja na tu funkciju dolazi sa mesta direktorke Prve petoletke "Namenska" iz Trstenika, "nije ništa nekompetentnija u odnosu na druge koji će biti u Vladi Srbije"."Andjelka Atanasković je provela svoj radni vek u jednom delu 'Prve petoletke', u pogonu 'Namenska' i ona se na rukovodećoj funkciji našla 2014. godine, kada je ministar odbrane postao Bratislav Gašić", rekao je Aleksić za Newsmax Adria, a prenela Narodna stranka.Aleksić je dodao da je reč o ženi koja je dugogodišnja radikalka i aktivna političarka na lokalnom nivou u opštini Trstenik, zajedno sa svojim suprugom, koji je u drugom mandatu predsednik Skupštine opštine Trstenik.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Aleksić: Anđelka Atanasković nije ništa nekompetentnija od ostalih u Vladi Srbije

Izvor: Danas, 27.Okt.2020, 00:39

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da nova ministarka privrede Anđelka Atanasković, koja na tu funkciju dolazi sa mesta direktorke Prve petoletke Namenska“ iz Trstenika, „nije ništa nekompetentnija u odnosu na druge koji će biti u Vladi Srbije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.