Dobit Triglav Grupe najveća od 2007.

Izvor: NaDlanu.com, 16.Mar.2012, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobit Triglav Grupe najveća od 2007.

LJUBLJANA, 16. marta 2012. (Beta) - Slovenačka Triglav Grupa prošlu godinu je zaključila sa neoporezovanom dobiti od 58 miliona evra dok je Osiguranje Triglav, uprkos padu premije osiguranja, imalo dobit pre oporezivanja od 54,4 miliona.

LJUBLJANA, 16. marta 2012. (Beta) - Slovenačka Triglav Grupa prošlu godinu je zaključila sa neoporezovanom dobiti od 58 miliona evra dok je Osiguranje Triglav, uprkos padu premije osiguranja, imalo dobit pre oporezivanja od 54,4 miliona.Jedna od >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << vodećih finansijsko-osiguravajućih institucija u regionu, koja posluje i u Srbiji, saopštila je danas da je Grupa, prvenstveno zahvaljujući efikasnoj korporativnoj upravi, ubeležila neto dobit od 47,5 miliona evra, što je najviši iznos od 2007. godine.Osiguranje Triglav je ostvarilo neto dobit od 43,8 miliona evra, a dobrom poslovnom rezultatu je, kako se navodi u saopštenju slovenačke kompanije, doprinelo maksimiziranje profitabilnosti poslovanja i upravljanja rizicima.Objavljeno je i da su osiguravajuće kuće iz Triglav Grupe prošle godine obračunale 989,4 miliona evra bruto premije osiguranja, što je za dva procenta manje nego u 2010.To smanjenje je posledica manje tražnje nekih proizvoda osiguranja zbog slabije privredne aktivnosti, manjeg uvoza i izvoza, smanjene kupovne moći gradjana, više nezaposlenosti, pada kreditiranje banaka i drugih faktora, naveo je Triglav.
Pogledaj vesti o: Triglav osiguranje

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.