Zabava za celu porodicu sutra ispred TC Ušće

Izvor: Blic, 13.Maj.2011, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabava za celu porodicu sutra ispred TC "Ušće"

Na platou ispred Tržnog centra “Ušće”, povodom obeležavanja Svetskog dana porodice sutra od 10 časova počinje porodični sajam “Novobeogradski porodični dani” koji će trajati do nedelje.

Na sajmu će se predstaviti brojni izlagači sa proizvodima namenjenim celoj porodici,a tokom sajma će biti organizovane i edukativne radionice, predstave, sportske prezentacije, kvizovi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Najmlađe posetioce očekuje druženje sa mađioničarima, animatorima, druženje sa omiljenim maskotama, igre sa klovnovima, nagrade i mnoge druge zanimljivosti.

Mame će imati priliku da pogledaju destinacije za letovanja, stručnjaci za šminku će predstaviti nove letnje trendove. Za tate je organizovana izložba najnovijih automobila.

Mališani će u nedelju uživati u festivalu dečjih vrtića i veselom prolećnom maskenbalu.

Sajam traje do nedelje u 20 časova, a ulaz je slobodan za sve posetioce.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.