Ranjavanje na Bir festu

Izvor: Studio B, 22.Avg.2010, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranjavanje na "Bir festu"

Kako je Studiju B rečeno u Hitnoj pomoći 18-godišnji i 20-godišnji mladić izbodeni su nožem na Ušću i sa teškim povredama prebačeni su u Urgentni centar.

Dvadesetogodišnji mladić uboden je prošle noći nožem kod ulaza na "Bir fest", u blizini tržnog centra "Ušće". On je uboden u stomak nešto posle ponoći i lekari Hitne pomoći prebacili su ga u Urgentni centar, izjavila je portparolka Hitne >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << pomoći Nada Macura.

Ona je navela da je nešto pre ponoći, takođe, nožem uboden osamnaestogodišnjak na parkingu kod tržnog centra "Ušće" i da je prebačen u Urgentni centar.

Lekari "Hitne pomoći" imali su noćas na "Bir festu" 10 do 15 intervencija na licu mesta i osam intervencija u kojima su prevozili povređene.
Pogledaj vesti o: Tržni centar Ušće,   Fest

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DVA MLADIĆA UBODENA NOŽEM NA UŠĆU

Izvor: Kurir, 22.Avg.2010

BEOGRAD - Dva mladića ubodena su nožem na Ušću noćas oko ponoći. Dvadesetogodišnji i osamnaestogodišnji mladići prevezeni su u Urgentni centar...BEOGRAD - Dva mladića ubodena su nožem na Ušću noćas oko ponoći.  Dvadesetogodišnji i osamnaestogodišnji mladići prevezeni su u Urgentni...

Nastavak na Kurir...

Dvojica mladića izbodena za 15 minuta

Izvor: Blic, 23.Avg.2010, 01:05

Beograd - Marko J. (18) iz Novog Sada i Ivan D. (20) iz Beograda izbodeni su prošle noći noževima u dve odvojene tuče koje su se dogodile kod Poslovnog centra „Ušće“ u razmaku od samo 15 minuta. Ranjeni mladići zbrinuti su u Urgentnom centru, gde su operisani. ..- Obojica su zadobili povrede...

Nastavak na Blic...

Poginuo u udesu na autoputu

Izvor: S media, 23.Avg.2010

Muškarac star oko 50 godina poginuo je jutros u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd-Zagreb kod Dobanovaca, rekli su u Hitnoj pomoći...Nesreća se dogodila u 5.20 kada su se na autoputu u smeru ka Beogradu sudarili kamion i automobil...U udesu je poginuo vozač automobila koga je Hitna pomoć...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.