Pogledajte premijeru filma BUREK! VIDEO

Izvor: Svet plus, 04.Maj.2016, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte premijeru filma BUREK! VIDEO

Film ''Burek'' sutra že biti premijerno prikazan u 20 časova u bioskopu ''Cineplexx'' u tržnom centru Ušće!

Burek je komedija koja je prvi put okupila neverovatni glumački duo, braću Trifunović. Na veoma originalan i duhovit način, glumci iz Grčke, Srbije, Amerike i sa Kipra, kroz priču predstavljaju svako svoj narod, što i čini srž ovog filma. U svemu tome, svako od tih likova upoznaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nekog novog ko mu menja život. A upoznaju se na porciji bureka.

Pored Branislava i Sergeja u filmu igra i međunarodna ekipa među kojima su Vilijam Liroj, Katerina Misihroni, Džejson Grečanik i Jorgos Nanuris. Internacionalnu glumačku postavu spojio je reditelj Vladan Nikolić koji je ujedno i scenarista ovog dela.

Za prelepe kadrove mora I ostrva Kronos zadužen je direktor fotografije Vladimir Subotić, a producent je Marios Piperides. Muziku potpisuje Skaj Vikler (Sky Wikluh).

Burek će se u bioskopima širom Srbije naći isto od 5. maja, a u pojedinim gradovima će se odražati i specijalne projekcije na kojima će biti i braća Trifunović.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.