Objavljeni snimci kradljivca bicikla

Izvor: Studio B, 29.Jul.2012, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljeni snimci kradljivca bicikla

Policija je objavila fotografije muškarca koji se sumnjiči da je ispred Tržnog centra Ušće ukrao bicikl japanskom državljaninu Rio Asadžiju koji je u našoj zemlji na putu biciklom između Južnoafričke republke i Malezije.

Osumnjičenog mladića starog oko 25 godina, sigurnosne kamere snimile su pre, i u trenutku krađe bicikla marke "panasonik" koji je bio zaključan sigurnosnom sajlom i na mestu predviđenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << za parkiranje bicikala.

Policija moli građane da ukoliko prepoznaju muškarca sa slike ili imaju bilo kakve informacije u vezi sa njim obaveste policijsku stanicu Novi Beograd.

Japanac Rio Asadži, kojem je na putu oko sveta dugom skoro 20.000 kilometara bicikl ukraden, apelovao je na Beograđane i policiju da mu pomognu.

"Stigao sam u Beograd 16. jula i ovde sam već 13 dana. Ne znam koliko još mogu da čekam da mi pronađu bicikl. Moj san je da obiđem svet biciklom, zato mi je potrebna vaša pomoć", poručio je Asadži.
Pogledaj vesti o: Tržni centar Ušće

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.