Tojota jaris automobil godine u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2021, 10:12

Tojota jaris automobil godine u Srbiji

Žiri za izbor Automobila godine 2021. Asocijacije automobilskih novinara Srbije, titulu najboljeg dodelio je tojoti jaris, saopštilo je danas to udruženje.

Završno testiranje automobila održano je, kao i prošle godine, na području Kosmaja, kada su članovi žirija imali priliku da sve kandidate za titulu isprobaju u različitim uslovima vožnje: na autoputu, magistralnom putu i na zatvorenom poligonu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
U konkurenciji za najboljeg ove godine bili su: tojota jaris, dačija sandero stepvej, audi A3 i seat leon.

Jedini kandidat za eko automobil godine bio je fiat 500 - mild hybrid first edition.

Inače, tojota jaris proglašena je i za evropski automobil godine za 2021. godinu.

Pored titule Automobila godine i eko Automobila godine 2021, žiri je dodelio i specijalna priznanja:

Za Najbolji automobil u klasi 2021. proglašena je dačija sandero stepvej.

Nagradu za najbolji dizajn enterijera osvojio je audi A3, a nagrada za najbolji infotejment godine pripala je seat leonu.

Još jedno priznanje otišlo je u Tojotu, pošto je žiri Asocijacije automobilskih novinara Srbije dodelio i priznanje za najboljeg PR-a Aleksandru Andriću, uz obrazloženje da je u proteklih godinu dana najbolje komunicirao sa novinarima i najviše uradio na promociji svoje firme i brenda koji zastupa.
Pogledaj vesti o: Toyota,   Audi,   Seat

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Toyota Yaris je automobil godine u Srbiji

Izvor: AutoBlog, 11.Maj.2021

Žiri za izbor Automobila godine 2021. Asocijacije automobilskih novinara Srbije, titulu najboljeg dodelio je Toyoti Yaris, saopštilo je danas to udruženje. Kako prenosi Tanjug, završno testiranje automobila održano je, kao i prošle godine, na području Kosmaja, kada su članovi žirija imali priliku...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.