Petoro povređenih u udesu kraj Niša

Izvor: juGmedia, 26.Jul.2017, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petoro povređenih u udesu kraj Niša

U direktnom sudaru „tojote“ i „golfa“ na putu Niš – Svrljig kod sela Vrela jutros oko devet časova povređeno je pet osoba, četiri muškarca i jedna žena.

Prema rečima lekara Hitne pomoći u ovom udesu najteže povrede ima žena, dok su muškarci lakše povredjeni.

„Pacijentkinja je zadobila povrede glave, ali je u svesnom stanju prebačena u Urgentni centar. Ostala povredjena lica imaju posekotine i lakše povrede, uglavnom u predelu struka i grudnog >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << koša“, kazali su u Hitnoj pomoći.

Svi povredjeni, dodali su u Hitnoj pomoći, prebačeni su u Klinički centar Niš na dalju dijagnostiku i lečenje.

U Policijskoj upravi u Nišu rekli su da je u sudaru učestvovala „tojota“ niških registarskih oznaka i „golf“ negotinske registracije.

Uvidjaj je obavljen, a uzroci nezgode još nisu poznati.

B.Ljubisavljević

Foto:Ilustracija
Pogledaj vesti o: Toyota

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U udesu na putu Niš-Svrljig petoro povređenih

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Jul.2017

U udesu do koga je došlo jutros oko 9.00 na putu Niš-Svrljig kod sela Vrela, jedna žena je teže povređena dok su četiri muškarca zadobila lakše povrede, rečeno je agenciji Beta u niškoj Hitnoj pomoći...Po rečima lekara, žena je zadobila povrede glave ali je u svesnom stanju prebačena u...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.