Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Avg.2013, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvečan: Počeo sastanak o izborima

U Zvečanu je nešto posle 12 časova počela sednica na kojoj bi Srbi sa Kosova trebalo da odluče o izlasku na lokalne kosovske izbore, 3. novembra. Sednici Privremene Skupštine Kosova, formiranoj uprkos protivljenju zvaničnog Beograda, prisustvuje 91 poslanik od kojih većinu čine odbornici četiri opštine sa severa Kosova. Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je u sredu pozvao Srbe sa Kosova da što pre odluče o izlasku na izbore, a državni vrh preneo im je poruku da su statusno neutralni izbori ...
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Srbi sa Kosova odbili da izađu na izbore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Avg.2013

Odbornici  privremene skupštine Autonomne pokrajine Kosova i Metohije odbili su danas predlog da izađu na kosovske izbore 3. novembra, saznaje Radio-televizija Vojvodine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.